Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Έβαλαν Ίντερνετ στην κορυφή του Έβερεστ

Το υψηλότερο σημείο του κόσμου απέκτησε Ίντερνετ. Από χθες, οι ορειβάτες που σκαρφαλώνουν στην κορυφή του Έβερεστ, σε υψόμετρο 8.848 μέτρων, θα μπορούν να βλέπουν τα email τους, να σερφάρουν στον Παγκόσμιο Ιστό και να κάνουν βιντεοκλήσεις, επιδεικνύοντας σε πραγματικό χρόνο το κατόρθωμά τους.

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών του Νεπάλ Ncell ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη βιντεοκλήση στο υψηλότερο σημείο των Ιμαλαΐων, μετά την επιτυχή έναρξη λειτουργίας ενός υπερσύγχρονου τηλεφωνικού σταθμού βάσης που προσφέρει «γρήγορο» Ίντερνετ τρίτης γενιάς (3G).

Pachelbel - Canon in D Duet with violin and piano

Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-0

718957

Η κακή Α.Ε.Κ. ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο που με σκόρερ τον Ριέρα στο 50’ πήρε τη πολυπόθητη νίκη…

Ο Ριέρα μάλιστα αστόχησε και σε πέναλντι στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 33’ σε ανατροπή του Μπάλαβαν από τον Αργυρίου ο Τσινιάρης σφύριξε το πέναλντι … Ο Ριέρα έκανε μια κακή εκτέλεση με τον Σάχα να αποκρούει και στη συνέχεια της φάσης απομάκρυναν οι αμυντικοί!

Οι υπολογιστές και τα μάτια μας

eyes-computerΟι υπολογιστές βλάπτουν τα μάτια;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι επικίνδυνες για τα μάτια.
Εντούτοις, επειδή τα παράπονα για κούραση των ματιών γίνονται όλο και πιο πολλά όσο αυξάνεται η χρήση των υπολογιστών, είναι φυσικό να υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια των ματιών.

"The next three days"

Υπόθεση:
Το στόρι της ταινίας επικεντρώνεται σε ένα συνηθισμένο ζευγάρι που θα βρεθεί στη θέση να πάρει κάποιες απεγνωσμένες αποφάσεις, αποφάσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια της αγάπης τους. Όλα θα ξεκινήσουν όταν η σύζυγος θα κατηγορηθεί για έναν φόνο που δεν έχει διαπράξει.

Site με δωρεάν προγράμματα...

Σήμερα όπως και κάθε μέρα καθόμουν στο pc και "σέρφαρα" αναζητώντας διάφορα πράγματα στο google... ξαφνικά έπεσαν τα μάτια μου πάνω σε μία σελίδα με το όνομα www.freeweird.com και έκανα κλικ να δω τι είναι...

Πως να κόψετε τα ναρκωτικά

Κάποτε συνελήφθησαν δύο νεαροί να κάπνίζουν "χόρτο" στην Ομόνοια. Μετά από δύο ημέρες στα κρατητήρια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος βλέποντας ότι πρόκειται για δύο 15χρονους τους είπε: "Κοιτάξτε, μου φαίνεστε καλά παιδιά και πραγματικά θα ήθελα να σας δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αντί να σας χώσω στην φυλακή για κάποιο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα λοιπόν να πάτε μες στο σαββατοκύριακο και να πείσετε τις παρέες σας πως είναι πολύ άσχημο πράγμα να κάνουν χρήση ναρκωτικών και πως θα πρέπει να εγκαταλείψουν αυτήν την κακή συνήθεια. Θα σας δω την Δευτέρα"
Πράγματι, τη Δευτέρα παρουσιάζονται μπροστά στον εισαγγελέα ο οποίος τους ρωτά να του πουν τι ακρίβώς έκαναν.

Αστείες πινακίδες...

Παρακάτω ακολουθούν κάποιες αστείες εικόνες από πινακίδες...

Αλλάζει η ώρα

Μία ώρα παραπάνω ύπνου ή διασκέδασης(ανάλογα με τη περίσταση) θα κερδίσουμε σήμερα καθώς στις 4 π.μ. ισχύει η χειμερινή ώρα και αντί για 4 θα είναι 3!!! Η χειμερινή ώρα θα ισχύσει έως τις 28 Μαρτίου του 2010, ημέρα κατά την οποία θα αρχίσει και πάλι η νέα θερινή ώρα, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του ίδιου χρόνου. Το μέτρο της θερινής ώρας εφαρμόζεται βάσει κοινοτικής οδηγίας σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Γερμανοί και Πόντιοι

Ήταν τρεις Πόντιοι και έτρεχαν να σωθούν από τρεις Γερμανούς. Ξαφνικά εκεί που έτρεχαν, βλέπουν μπροστά τους ένα πηγάδι.
- "Γρήγορα να μπούμε μέσα να κρυφτούμε", λένε, και μπαίνουν.
Μετά από κανένα 5λεπτο έρχονται και οι Γερμανοί και κάθονται πάνω από το πηγάδι.
- "Ωχ!" λένε οι Πόντιοι.

Unstoppable


Για μία ακόμη φορά ο Ντένζελ Ουάσινγκτον συνεργάζεται με τον Τόνι Σκότ, τον σκηνοθέτη των ταινιών "Man of Fire" και "The taking of Pelahm 1 2 3" πρωταγωνιστόντας στην νέα του ταινία με όνομα με όνομα "Unstoppable"

No Doubt - Don't Speak

Οι άνθρωποι δεν παίζονται!!!



ΠΗΓΗ: ntaksi.blogspot.com

Γιατί αρρωσταίνουμε από το κρύο;

Οι ατμοσφαιρικές πιέσεις δεν πιέζουν μόνο την ατμόσφαιρα αλλά και τον οργανισμό μας.

O πολύ υγρός και ψυχρός καιρός, η απότομη πτώση της βαρομετρικής πίεσης και οι θυελλώδεις άνεμοι είναι φαινόμενα που επιδρούν στην ψυχική και σωματική μας υγεία. Διόλου τυχαία, τόσο στην Aμερική όσο και σε πολλές χώρες της Eυρώπης γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση η βιομετεωρολογία. Οι προγνώσεις των βιομετεωρολόγων στηρίζονται σε Δείκτες Δυσφορίας που προκύπτουν από μαθηματικούς τύπους σχετικούς με την υγρασία, τους ανέμους και τη θερμοκρασία. 

ΠΗΓΗ: www.focusmag.gr

Η ιστορία του Ίντερνετ

1969: Δημιουργία Arpanet με πόρους του προγράμματος ARPA (Advanced Research Project Agency), του Υπουργείου Άμυνας των Η.Π.Α. με σκοπό την ένωση του Υπουργείου με στρατιωτικούς ερευνητικού οργανισμούς και επίσης ήταν το πρώτο πείραμα για την αξιοπιστία των δικτύων.

1973: Ξεκινά ερευνητικό πρόγραμμα που ονομάζεται Internetting Project (Πρόγραμμα Διαδικτύωσης). Από την έρευνα αυτή δημιουργήθηκε το Internet Protocol (IP) (Πρωτόκολλο Διαδικτύωσης), από την οποία θα πάρει αργότερα το όνομά του το Internet. 
Επίσης, σχεδιάζεται μια άλλη τεχνική για τον έλεγχο της μετάδοσης των δεδομένων, το Transmission Control Protocol (TCP) (Πρωτόκολλο Ελέγχου Μετάδοσης). Ορίζονται προδιαγραφές για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών (FTP) και για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (E-mail).

The dark knight rises....

Μετά από δηλώσεις του Κρίστοφερ Νόλαν(ο οποίος θα είναι ο σκηνοθέτης και της επόμενης ταινίας batman) φαίνεται ότι όσο και αν ήθελαν οι φήμες να υπάρχει ο ρόλος του Riddler ως κακού της 3ης ταινίας δεν ισχύουν(επίσης δεν ισχύει ο ρόλος του Ντι Κάπριο ως Riddler εφόσον δεν υπάρχει καν ο ρόλος...) και το όνομα της ταινίας θα είναι "The Dark Knight rises" και θα κυκλοφορήσει το 2ο μισό του 2012 όπως όλα δείχνουν(20 Ιουλίου 2012)...

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Κίτρινη κάρτα...

Ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια και για να τα πουν.
Πάει ο πρώτος στο σπίτι του δεύτερου.
Μόλις έφτασε εκεί ο Κωστίκας , ο Γιωρίκας του ζητά να καθίσουν στο τραπέζι και ζητάει από τη γυναίκα του να σερβίρει.
Να σερβίρεις εσύ , του απαντάει εκείνη . Ντροπιασμένος αυτός σερβίρει εκείνος το τραπέζι.
Μετά ζητάει από τα παιδιά του να προσφέρουν έναν καφέ στον καλεσμένο τους.
Να τον προσφέρεις εσύ, απαντούν εκείνα.

Ανάπτυξη δικής τους διανομής linux οι Ρώσοι

Η Ρωσική κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι θα αναπτυχθεί δική τους διανομή Linux που έχει ως στόχο την κατάργηση των windows από τις δημόσιες υπηρεσίες ώστε να μειωθούν τα έξοδα από τις άδειες χρήσης και να αυξηθεί η ασφάλεια σε επίπεδο δικτύων. Θα είναι μια δική τους διανομή και όχι κάποια αυτόνομη αφού θα δαπανηθούν 3,55 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή της.

Τα 6 καλύτερα "free" antivirus

Είναι πραγματικά σημαντικό για τη σταθερότητα του υπολογιστή σας η χρήση λογισμικού προστασίας από ιούς. Η δημιουργία εκατοντάδων χιλιάδων κακόβουλων λογισμικών θέτει την παραπάνω ανάγκη ως απολύτως απαραίτητη για τη βιωσιμότητα του υπολογιστή μας.

Είναι σαφές ότι η αποφυγή ιών και άλλων κακόβουλων λογισμικών είναι ζωτικής σημασίας. Και είναι επίσης σαφές ότι το λογισμικό εντοπισμού ιών μπορεί να είναι ακριβό!

Γι’ αυτό τον λόγο καταλήξαμε σε 6 δωρεάν προγράμματα, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε εύκολα το σωστό λογισμικό προστασίας από ιούς, στην καλύτερη τιμή: δωρεάν!

H σημασία του μεσημεριανού ύπνου

Ελιξίριο ζωής αποτελεί τελικά η σιέστα, όπως αποδεικνύει αμερικανική έρευνα, αφού αυξάνει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα ενώ βελτιώνει την κατάσταση της υγείας μας.


 Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν επιστημονικά αυτό που ήδη οι περισσότεροι νιώθαμε, ότι έστω και λίγα λεπτά ύπνου μετά το φαγητό είναι αρκετά για να μας ξαναζωντανέψουν. Η σιέστα μάς δίνει σωματική και ψυχική δύναμη, διεγείρει τη δημιουργικότητα και μας κάνει πιο παραγωγικούς.

Offer Nissim feat. Epiphony - mr charming (remix) 2009

175 πραγματάκια που ''ίσως'' δε ξέρεις....


· Το πρώτο σήμα του ΠΑΟΚ ήταν το τετράφυλλο πράσινο τριφύλλι.

· Η θανατική ποινή θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στον Κώδικα του βαβυλώνιου βασιλιά Χαμουραμπί τον 18ο αιώνα π.Χ.

· Το μανταρίνι ήταν άγνωστο στην Ελλάδα πριν από την Επανάσταση του '21. Το έφερε στη χώρα μας ο ρώσος ναύαρχος Χέυδεν, που συμμετείχε στη Ναυμαχία του Ναβαρίνου.

Ανέκδοτο

Ήταν ένας παππάς σ ένα χωριό που είχε ως μεταφορικό μέσο ένα ποδήλατο. Κυκλοφορούσε συνεχώς μαυτό. Μια μέρα είναι πεζός ο πάτερ! Τον βλέπει ένας πιτσιρικάς και τον ρωτάει απορημένος.
-Πως και πεζός πάτερ; Που είναι το ποδήλατο;

Due Date

Το "Due Date" είναι μια ταινία με δύο πολύ καλούς κωμικούς ηθοποιούς(τον έναν τον έχουμε δει και σε σοβαρούς ρόλους που τους παίζει στα δάχτυλα και αυτούς!!!) που την περιμένουμε πως και πως για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας...
Οι λόγος για τον Robert Downey Jr. και για τον δικό μας Zach Galifianakis οι οποίοι μας υπόσχονται να γελάσουμε πάρα πολύ στην νέα τους ταινία!!!

The Tourist

Η ταινία με όνομα "The Tourist" που κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας τον ερχόμενο Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 27 είναι από τις πολυαναμενόμενες του 2011 και ο λόγος είναι ότι επιτέλους θα απολαύσουμε μαζί τον Johnny Depp μαζί με την Angelina Jolie(επιτέλους...)

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο μυστικός αριθμός

-Υπήρχαν κάποτε 3 νέοι , ένας Aγγλος ,ένας Γερμανός και ένας Πόντιος που ήθελαν να γίνουν μέλη μιας μυστικής οργάνωσης,
έπρεπε όμως να μην προδώσουν το μυστικό αριθμό που τους είχαν πει.
-Ο αρχηγός διάταξε να βασανίσουν το πρώτο (Aγγλο) για να δουν αν θα ομολογούσε, έτσι κι έγινε.
Όμως πριν καν τελειώσει η πρώτη μέρα δεν άντεξε και ομολόγησε.

Γιατί πονάμε όταν αλλάζει ο καιρός ή όταν έχει υπερβολική υγρασία

Οι ορθοπεδικοί παραδέχονται ότι η σχέση ανάμεσα στις αλλαγές του καιρού και στους πόνους στις αρθρώσεις δεν βρίσκεται μόνο στο μυαλό μας. Oι αλλαγές της βαρομετρικής πίεσης προκαλούν πόνο στις αρθρώσεις, γιατί επηρεάζουν την κατανομή των υγρών στούς ιστούς του σώματος. Ακόμη και μία μικρή αλλαγή στη βαρομετρική πίεση μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στη συμπεριφορά του υγρού των αρθρώσεων, με αποτέλεσμα τον ερεθισμό και την εμφάνιση του πόνου. Έτσι ,κάθε φορά που αλλάζει ο καιρός και μεταβάλλεται η βαρομετρική πίεση, το αρθρικό υγρό κάνει την άρθρωση να πρήζεται και να πονάει. Οι περιοχές στις οποίες παρουσιάζονται πιο συχνά τέτοιοι πόνοι είναι τα γόνατα, οι ώμοι,τα δάκτυλα και τα ισχία και το φαινόμενο είναι πιο έντονο, αν έχει προηγηθεί τραυματισμός.

ΠΗΓΗ: exo-frenon.blogspot.com

Οι κανόνες του Texas Hold'em Poker

Texas Holdem Poker

Στο ξεκίνημα ενός παιχνιδιού Texas Holdem πόκερ, ο Ντήλερ ανακατεύει μία κανονική 52-φυλλη τράπουλα. Στα καζίνα και τις χαρτοπαικτικές λέσχες, ο Ντήλερ δεν παίζει. Πάντως, όταν δεν επαρκούν οι Ντήλερς ή σε παιχνίδια που διοργανώνονται σε σπίτια, οι παίκτες μπορεί να μοιράζουν μόνοι τους τα φύλλα. Ο ντήλερ σε κάθε χέρι αλλάζει με τη φορά του ρολογιού. Σε παιχνίδια με ντήλερ, ένας στρόγγυλος δίσκος που ονομάζεται "Dealer Button" (Κουμπί του Ντήλερ) μεταφέρεται από παίκτη σε παίκτη με τη φορά του ρολογιού μετά το πέρας κάθε χεριού. Ο Δίσκος αυτός δείχνει ποιος παίκτης θα ήταν ο ντήλερ εαν στο παιχνίδι μοίραζαν τα φύλλα οι παίκτες

Εύκολα η Α.Ε.Κ. ... Καρδιοχτύπησε ο Π.Α.Ο.Κ.

Η Α.Ε.Κ. πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Κομοτηνή επικρατώντας με σκορ 1-5 επί του Πανθρακικού!
Το σκορ άνοιξε με εύστοχο χτύπημα πέναλντι η ομάδα του Πανθρακικού στο 18' με σκόρε τον Σίμωση!

Ανέκδοτο

Μια μέρα οι Γερμανοί συνέλαβαν έναν Ιταλό , έναν Αλβανό , ένα Πολωνό και έναν Έλληνα . Πριν αρχίσουν τα βασανιστήρια , οι Γερμανοί ρώταγαν τους μέλλον βασανισμένους τι ήθελαν να βάλουν στη πλάτη τους από πριν .

Trojan μεταμφιέζεται σε Microsoft Security Essentials

Η εταιρεία ασφάλειας F-Secure προειδοποιεί ότι έχει κυκλοφορήσει νέο Trojan μεταμφιεσμένο σε Microsoft Security Essentials (MSE), με σκοπό την εξαπάτηση χρηστών ώστε να κατεβάσουν ψεύτικα προϊόντα ασφάλειας.

Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του...

Το "ΟΧΙ" , 28η Οκτωβρίου 1940

Το ΟΧΙ των Ελλήνων







Η απόφαση για την επίθεση κατά της Ελλάδας ελήφθη στις 15 Οκτωβρίου 1940 από το Ιταλικό Πολεμικό Συμβούλιο, παρουσία του Μουσολίνι και παρά τις αντιρρήσεις πολλών από τους παρισταμένους για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπιζόταν η επιχείρηση. Ο «Ντούτσε» ήθελε μία νίκη για να μπει στο μάτι του Χίτλερ, που είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις για μία επίθεση κατά της Ελλάδας. Πίστευε ότι η χώρα μας ήταν ο εύκολος στόχος. «Το μόνο μας εμπόδιο είναι οι λασπωμένοι δρόμοι» τον είχαν διαβεβαιώσει οι επιτελείς του.

CHUCK NORRIS!!!!!!!!

 “Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο Τσακ Νόρις, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα.”
~ Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν για τον Τσακ Νόρις
Ο Τσακ Νόρις (γνωστός και ως «Τσάκι, η κούκλα του Σατανά») είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπερήρωες του πλανήτη μας. Έχει σώσει τον κόσμο 27 φορές από βέβαιη καταστροφή και έχει νικήσει πολύ δυνατούς εχθρούς, όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Μπαρμπαρόσα, ο Σουλεϊμάν, ο Μπίλυ δε Κιντ, ο Δαρείος, ο Ναπολέοντας, ο Τσιτούρης, ο Σνέιπ, ο Scream και άλλοι πολλοί και τους προλαβαίνει όλους στο τσακ.

"Tο καλύτερο ανέκδοτο" όλων των εποχών...

Ή μήπως το χειρότερο;
Μετά εμείς φταίμε όταν λέμε τους Άγγλους κρυόκωλους;
Ανάμεσα σε περίπου 1000 ανέκδοτα που συγκέντρωσε η εταιρία OnePoll, 36000 Βρετανοί επέλεξαν το παρακάτω ανέκδοτο ως το καλύτερο...

O Έλληνας και η NASA

Αποφασίζει η NASA να στείλει τον πρώτο άνθρωπο στο φεγγάρι.

Πάει λοιπόν στον γερμανό αστροναύτη.
NASA: Γειά σας είμαστε από την NASA και θέλουμε να στείλουμε τον πρώτο άνθρωπο στο φεγγάρι,πόσα θες για να πας??
Γερμανός : 1 εκατ. ευρώ.
NASA: Γιατί τόσα ρε μεγάλε??
Γερμανός : καθήστε ρε παιδιά στο φεγγάρι θα πάω.Αμα πάθω τίποτα να μην αφήσω πέντε φράγκα
στην οικογένεια μου.
NASA : Καλά θα το σκεφτούμε....

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Κανόνες Blackjack

Κανόνες Blackjack


To blackjack είναι ένα απίστευτα δημοφιλές παιχνίδι το οποίο έχει πάρει άλλες διαστάσεις με την έλευση των online casino στις αρχές της δεκαετίας του ' 90. Εξαιτείας αυτής της δημοτικότητάς του κάθε ενεργό καζίνο στο διαδίκτυο προσφέρει στους παίκτες του τη δυνατότητα να το απολαύσουν. Πρίν αρχίσετε να παίζετε, απαραίτητο είναι να κατανοήσετε τους κανόνες του blackjack όπως επίσης και τους στόχους του, που θα βρείτε στο άρθρο αυτό.

Το ίδιο το παιχνίδι είναι ιδιεταίρως εύκολο καθώς μπορείτε να μάθετε να παίζετε blackjack μόλις σε δέκα λεπτά. Για να γίνετε επαγγελματίες παίκτες όμως πρέπει να εξασκηθείτε αρκετά και να αναπτύξετε τη δική σας στρατηγική. Κάθε πράγμα όμως στον καιρό του, ξεκινήστε μαθαίνοντας τους βασικούς κανόνες του blackjack εδώ.

Ταινίες που πρέπει να δουν τα χαρτόμουτρα...


Rounders (1998)
Lucky You(2007)
Deal (2008)
21 (2008)
The Grand (2007)
Maverick (1994)

Τα τρέιλερ των ταινιών:

Djuma Soundsystem - Les Djinns (Trentemoller Remix)

Η Sony αποσύρει το Walkman μετά από 30 χρόνια

Αφότου απέσυρε τις δισκέτες 3,5 ιντσών το Μάρτιο, πλέον η Sony σταμάτησε και την παραγωγή ενός ακόμα απαρχαιωμένου προϊόντος, το φορητό κασετόφωνο «Walkman», την πρώτη φορητή συσκευή χαμηλού κόστους για αναπαραγωγή μουσικής.

Paranormal Activity 2

Μετά από την επιτυχία του πρώτου "paranormal activity" ήρθε η ώρα για το sequel...
Όσοι είδαν τη πρώτη ταινία σίγουρα τρόμαξαν, σίγουρα άρχησαν να τους μπαίνουν παράξενες σκέψεις στο μυαλό, σίγουρα ένοιωθαν άβολα κάποιες στιγμές μέτα την προβολή της ταινίας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!!!

Η Τσόντα

Μια κοπέλα πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει καθώς είχαν σπάσει τα νερά
της.
Όνομα πατρός... ρωτάει η νοσοκόμα.
Ααα.., ξέρετε είμαι μόνη μου. απαντά η κοπέλα.
Μετά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, γεννά τελικά η κοπέλα και όταν
συνέρχεται από τη νάρκωση βλέπει από πάνω της τη νοσοκόμα.
"Συγχαρητήρια, μόλις γεννήσατε ένα υγιέστατο αγοράκι"... λέει η
νοσοκόμα
"Μόνο που .."

Money never sleeps...

Έχθες το βράδυ πριν πέσω για ύπνο είδα την ταινία "Wall Street 2: Money never sleeps".
Μόλις τελείωσε η ταινία ήμουν ευχαριστημένος και ο λόγος είναι επειδή δεν χαράμισα το χρόνο μου με μια ακόμα ταινία που υπόσχεται πολλά και δίνει λίγα! Επίσης η συγκεκριμένη ταινία περνάει πολλά μηνύματα και το σημαντικότερο είναι ότι η απληστία μπορεί να φτάσει κάποιον από την κορυφή στον πάτο! Ακόμα μας δείχνει ότι η αγάπη, η τόλμη, η ευφυΐα δεν είναι τόσο ανίσχυρες ικανότητες μπροστά στο χρήμα!

Ένα ανέκδοτο για καληνύχτα!!!!!!

Περπατούσε κάποιος την νύκτα και βρήκε έναν θεωρητικό φυσικό 
να είναι γονατισμένος κάτω από ένα φανάρι στον δρόμο. 
-Μα τι κάνεις εδώ πέρα ; 
-Ψάχνω τα κλειδιά μου, θα με βοηθήσεις ; 
-Βεβαίως 
Σκύβει λοιπόν κι ο δεύτερος τύπος κι έψαχνε. 
Μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες ρωτά: 
-Μα είσαι σίγουρος ότι εδώ τα έχασες; 
-Όχι, αλλά εδώ έχει φως

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

H πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών!


"Ο Εξορκιστής" είναι η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών σύμφωνα με την Daily Star.

"Fool"...Ball

"Έφυγε" ο Paul... το χταπόδι "προφήτης"

Φτωχότερος είναι από τα ξημερώματα της Τρίτης (26/10) ο θαλάσσιος κόσμος, καθώς ο Paul, το χταπόδι που έγινε “παγκοσμίως” γνωστό για τις προβλέψεις των νικητών, σε όλους σχεδόν τους αγώνες του... Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2010, πέθανε...

Η προσευχή της Αρκούδας

Ένας παπάς αποφάσισε μια Κυριακή για να πάει για κυνήγι αρκούδας. Καθώς περπατούσε, περπατούσε εις το δάσος όταν ο λύκος δεν ήταν εκεί, βλέπει από μακριά μια αρκούδα. Πλησιάζει σιγά-σιγά εκεί που αρκούδα έπινε νερό. Όμως, μη γνωρίζοντας περί ανέμων και πως οι αρκούδες μπορούν να σε

PRIEST

PRIEST -- Σύνοψη:

Η ταινία "Priest" είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται σε ένα παράλληλο σύμπαν -- έναν κόσμο που βασανίζεται για αιώνες από τον πόλεμο ανάμεσα στους ανθρώπους και τους βρικόλακες. Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από έναν Ιερέα Πολεμιστή (Πολ Μπέτανι) ο οποίος πολέμησε

DeepCentral - UnderCover

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

15 λόγοι για να ορίσεις... τι είναι ατυχία!

















Ναι, ρε φίλε αυτό είναι ατυχία...

1. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνεις, μιλάς, χτυπάει και το κινητό σου και το κουδούνι της πόρτας.

2. Όταν περιμένεις πολλή ώρα το λεωφορείο, είσαι κουρασμένος, βρίσκεις μια θέση να κάτσεις αλλά την προσφέρεις αμέσως όταν στέκεται μπροστά σου μια έγκυος.

3. Όταν έχεις απλώσει ρούχα, λείπεις από το σπίτι, έχεις σκοπό να
τα σιδερώσεις μόλις γυρίσεις αλλά αρχίζει και βρέχει και τα βρίσκεις πάλι μούσκεμα.

4. Όταν σηκώνεσαι πρωί-πρωί να πας σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί να ψωνίσεις και μόλις φτάνεις, το βρίσκεις κλειστό π .χ. λόγω πένθους.

5. Όταν έχεις ξεντυθεί τελείως και είσαι έτοιμος να μπεις για ντους, να σε ζητήσουν στο τηλέφωνο.

Little Fockers

Η ταινία με τίτλο "Little Fockers" έρχεται για να ολοκληρώση τη τριλογία των Fockers("Meet the Parents"(2000), "Meet the Fockers"(2004))

Παίζουν: Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Jessica Alba

Αστόχησα γαμώτo μου.

Ένας ναυτικός και ένας παπάς έπαιζαν μπάσκετ. Σε μια φάση εκεί που κάνει επίθεση ο ναυτικός και βαράει το σουτ, η μπάλα κάνει δύο γύρους στο στεφάνι αλλά τελικά δεν μπαίνει:
- Αστόχησα γαμώτo μου, λέει ο ναυτικός.
- Μην βρίζεις, φίλε μου, γιατί ο Θεός θα σε τιμωρήσει, του λέει επικριτικά ο παπάς.

ΤΟ ΠΗΣΙ , ένα γκρουπ στο facebook που θα κάνει τι διαφορά!!!

Τι σημασία έχει που δεν πρωταγωνιστούν η Λέχου και ο Μάινας... τι κι αν αντί για Σπιναλόγκα γυρίζεται στη SPYnaLOGa... "ΤΟ ΠΗΣΙ" ήρθε για να μείνει!!!

Από Κάλυμνο η νέα πατέντα για το Flash Drive 1.6 Terrabytes



Τρομερή πατέντα για την οριστική επίλυση του προβλήματος αποθηκευτικού χώρου στον υπολογιστή μας. Με μια πρωτοποριακή μέθοδο και μετα από πολύ δουλεια κατάφεραν 2 κύριοι από την Κάλυμνο αλλα που δεν ειναι Καλυμνιοι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε, να πολλαπλασιάσουν το αποθηκευτικο χώρο σε USB Flash Drive !!

Παρέλαση ενόψει 28ης Οκτωβρίου


Δοκιμαστικά ενόψει της παρέλασης φαίνεται πως δεν κάνουν μόνο στα σχολεία, στον στρατό κτλ...

Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 10...

Εχθές διεξήχθησαν πάρα πολύ αγώνες ποδοσφαίρου... κάποιοι από αυτούς ξεχώρισαν αλλά ένας από αυτούς τους αγώνες άφησε πολύ κόσμο άφωνο... μιλάω για τον αγώνα Αϊντχόβεν - Φέγενορντ ο οποίος έληξε με το εκπληκτικό 10-0!!!!

Vodafone Joy 845

Το φθηνότερο smartphone της αγοράς ακούει στο όνομα Vodafone Joy 845...
Η συσκευή βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 110€(109,9)!!!