Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπέλα που αιωρείται (photos)

Γνωρίστε την Natsumi Hayashi από το Τόκυο που λατρεύει να αιωρείται!

Η συγκεκριμένη κοπέλα όπου κι αν πάει παίρνει πάντα μαζί της την φωτογραφική μηχανή και δημιουργεί εντυπωσιακές εικόνες στις οποίες φαίνεται σαν να αιωρείται. 


Κι αν νομίζετε πως απλώς πηδάει και φωτογραφίζεται, δεν είναι τόσο εύκολο, αφού για να φαίνεται σαν να αιωρείται οι εκφράσεις του προσώπου, τα μαλλιά και η στάση του σώματος πρέπει να είναι πολύ προσεγμένα. Και όπως θα δείτε η Natsumi τα καταφέρνει πολύ καλά!

Oscar 2011: Όλοι οι νικητές της 83ης απονομής

Η λαμπερή βραδιά των βραβείων Oscar 2011 πραγματοποιήθηκε χθες 27 Φεβρουαρίου στο Kodak Theatre του Hollywood & Highland Center® του Λος Άντζελες και εκεί στράφηκαν και όλα τα βλέμματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας του κόσμου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε του νικητές του διαγωνισμού και τις υποψηφιότητες.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Οι τροφές που μας κάνουν να ντρεπόμαστε

Ιδρώτας και κακοσμία: τα καυτά ντους με έξτρα δόσεις σαπουνιού, το «λούσιμο» με αρώματα και το μάσημα τσίχλας με άρωμα δυόσμου ή μέντας δεν λύνουν το πρόβλημα.Το σκόρδο , τα καυτερά φαγητά…
ο παστουρμάς αφήνουν ανεξίτηλο το…
άρωμα τους στο ανθρώπινο σώμα, με τους επιστήμονες να επιμένουν πως για όλα τα «παράξενα» υπάρχει μία εξήγηση.


Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ελληνική ταβέρνα και στην Αλάσκα!!!

Κάποιοι λένε ότι όποια πόρτα και αν σηκώσεις θα βρεις έναν Έλληνα. 

Για του λόγου του αληθές σας παραθέτουμε την εξής είδηση Σε μία από τις πιο δύσκολες πόλεις της Αλάσκας, εκεί όπου η θερμοκρασία πέφτει το χειμώνα στους -38 βαθμούς Κελσίου, ένας ομογενής έχει δημιουργήσει τη δική του ελληνική γωνιά.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση κατά Παμπορίδη!!!

Έχθές 6-02-2011 ο διαιτητής Παμπορίδης σφύριζε τον αγώνα τοπικού πρωταθλήματος μεταξύ Απόλλων Πευκοδάσους και Απόλλων Μαυρονερίου (τελικό σκορ 1-1)... Εκεί παρευρέθησαν κάποιοι φίλοι του ΑΡΗ (φορούσαν διακριτικά της ομάδας) οι οποίοι βρίσκονταν εκεί μόνο για να κάνουν δύσκολη τη δουλειά του διαιτητή!!! Τα συγκεκριμένα άτομα έβριζαν το διαιτήτη κάνοντας αισθητή την παρουσία τους... το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών!!! Οι οπαδοί του ΑΡΗ απομακρύνθηκαν από το γήπεδο τη στιγμή που ήρθε η αστυνομία... τα συγκεκριμένα άτομα προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές στο διαιτητή καθώς χάραξαν στο αμάξι τη λέξη "ΑΡΗΣ" και του έσπασαν τους καθρέφτες!!!
Οι πληροφορίες αυτές μου δόθηκαν από έγκυρη πηγή που βρισκόταν στο γήπεδο την ώρα που συνέβησαν τα γεγονότα!!!!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Οι 10 πιο αμφιλεγόμενες εκτελέσεις κρατουμένων που έγιναν στις ΗΠΑ

Ο Άγγλος δικηγόρος William Blackstone είπε κάποτε, «Καλύτερα δέκα ένοχοι να ξεφύγουν παρά ένας αθώος να καταδικαστεί."

Παρά  την έννοια «αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον» στο νομικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες κάποιος αθώος καταδικάστηκε για κάποιο έγκλημα, και σε αρκετές περιπτώσεις και με την θανατική ποινή.

Δυστυχώς σε μερικές από αυτές τις περιπτώσεις δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια.

Τα τελευταία χρόνια με το DNA, βρέθηκαν αρκετές τέτοιες υποθέσεις που αθωώθηκαν άνθρωποι ενώ είχαν καταδικαστεί.