Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τρελές εφευρέσεις


ΔΕΙΤΕ: Και ουσιαστικά άχρηστες

Ο "θάνατος" του Spider-Man! (pics)

Η ιστορία του απόλυτου ήρωα των κόμιξ, σίγουρα θα φτάσει στο αποκορύφωμά της, καθώς η Marvel αποκάλυψε το εξώφυλλο του τεύχους της σειράς Ultimate Comics Spider-Man, που τιτλοφορείται: “ο θάνατος του Spider-Man”!

Διαβολικές πέτρες!

Perierga.gr - Διαβολικές πέτρες!Βρίσκονται στην περιοχή Karlu Karlu στην Αυστραλία, σε ένα τόπο ιερό για τους αυτόχθονες πληθυσμούς. Η περιοχή είναι γεμάτη από τεράστιους σφαιρικούς βράχους που φαίνονται να είναι στο κρίσιμο σημείο πρίν την κύλιση, πλήν όμως αυτό δεν συμβαίνει.
 
Κάπως έτσι προέκυψε και ο χαρακτηρισμός «Πέτρες του διαβόλου», που αποδόθηκε από τους ντόπιους. Το φανόμαινο είναι μοναδικό και χαρίζει ένα υπέροχο θέαμα σε όποιον επισκέπτεται την περιοχή.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ήταν κάποτε Αμερικανός

Μια σούπερ έκπληξη κρύβει το νέο τεύχος του κόμικ "Σούπερμαν". Μετά από 73 χρόνια στον πλανήτη Γη, ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων ανακοινώνει μια μεγάλη αλλαγή (Vid)

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ιστορικά μνημεία από 100.000 οδοντογλυφίδες

Perierga.gr - Γλυπτά από οδοντογλυφίδεςΠριν από 35 χρόνια, ο Αμερικανός Scott Weaver  ξεκίνησε να κατασκευάζει ένα έργο τέχνης με οδοντογλυφίδες. Συγκέντρωσε ουσιαστικά όλα τα γνωστά σημεία του Σαν Φραντσίσκο σε ένα έργο, χρησιμοποιώντας 100.000 οδοντογλυφίδες.

Τα 10 πιο περίεργα φαινόμενα στον κόσμο!

10 – Εξωγήινο μωρό βρέθηκε σε αγροτική φάρμα στο Μεξικό! 

Η Μεξικανική τηλεόραση αποκάλυψε μια σχεδόν απίστευτη ιστορία ότι το Μάιο του 2007, ένα μωρό εξωγήινο, βρέθηκε ζωντανό από έναν γεωργό στο Μεξικό, σύμφωνα με πληροφορίες από το Bild.com. However, μετά την ανακάλυψη ο γεωργός πνίγηκε σε ένα χαντάκι από το φόβο του.

Φωτογραφίες που κινούνται!

«Κινηματογραφίες» ονόμασαν δύο καλλιτέχνες το νέο τρόπο καταγραφής των προσωπικών μας στιγμών που δεν είναι άλλος από τις γνωστές σε όλους φωτογραφίες, οι οποίες, όμως, θα έχουν κίνηση. Και φυσικά αυτό δεν είναι θέμα φωτογραφικής μηχανής, αλλά επεξεργασίας της εικόνας!

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Μεσαιωνικός κήπος λαχανικών

Perierga.gr - Ο κήπος του κάστρου VillandryΤο Chateau de Villandry είναι ένα από τα πλέον διάσημα κάστρα της περιοχής του Λίγηρα, το τελευταίο μεγάλο κάστρο που χτίστηκε εκεί και ολοκληρώθηκε γύρω στο 1536. Το σημαντικότερο τμήμα του είναι οι κήποι του που έχουν μια ιδιαιτερότητα καθώς δεν πρόκειται απλά για χώρους αναψυχής αλλά χρησιμοποιήθηκαν σαν κήποι λαχανικών.

Παιδική φωτογραφία του Τσακ Νόρις


Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πιγκουίνοι με …λοφίο

Perierga.gr - Πιγκουίνοι με τσουλούφι!Είναι ένα είδος πιγκουίνων που διαφέρουν από τους κοινούς από το γεγονός ότι φέρουν κιτρινωπό λοφίο. Συναντώνται σε νησιά περί την Ανταρκτική στις νότιες θάλλασες.

Γεννούν δύο αυγά από τα οποία όμωςαναθρέφουν ένα νεογνό ανά περίοδο.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Αναπαράσταση τραγικών γεγονότων από παιδιά

Έκθεση φωτογραφίας που απεικονίζει τραγικά γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας προκαλεί αντιδράσεις. Χρησιμοποιήθηκαν παιδιά για να αναπαραστήσουν τα συμβάντα. Δείτε φωτογραφίες (Pics)

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Θαύματα του photoshop


Το «Χέρι του θεού» με κύβους του Ρούμπικ

Perierga.gr - Το «Χέρι του θεού» με κύβους του ΡούμπικΜε μοναδικό τους «όπλο» 12.090 Κύβους του Ρούμπικ μία ομάδα κατασκευής παζλ αναδημιουργεί το αριστούργημα του Μιχαήλ Άγγελου «Το Χέρι του Θεού». Ένδεκα συνολικά άνθρωποι από την ομάδα Cube Works Studio χρειάστηκαν περισσότερες από 400 ώρες, έτσι ώστε να βάλουν τις σωστές χρωματιστές έδρες των κύβων στη σωστή θέση για να δημιουργήσουν το φημισμένο έργο της Κάπελα Σιξτίνα.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Εκπληκτικές δημιουργίες με καρπούζι

Takashi Itoh - O δισκοβόλος του ΜύρωναΥπάρχει πλήθος υλικών που οι καλλιτέχνες ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν για τα γλυπτά τους αλλά σίγουρα το καρπούζι δεν είναι και το πιο διαδεδομένο.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πορτρέτα από cd


Η αλήθεια για τον νεκρό εξωγήινο που βρέθηκε στη Σιβηρία!


Το παρακάτω βίντεο εμφανίζεται από πολλούς διαδικτυακούς τόπους σε όλον τον κόσμο ως "μία ανακάλυψη που έχει ταράξει την επιστημονική κοινότητα"!

Καλώς ήλθατε στο Dogsville! (photos)



Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήτανε ο κόσμος αν κάπιο άλλο είδος αντικαθιστούσε τον άνθρωπο; Αν αυτό το είδος ήταν τα σκυλία, θα ήταν περίπου όπως αυτές τις φωτογραφίες παρακάτω.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ο κρατήρας του ηφαιστείου Rano Kau


Perierga.gr - Ο κρατήρας του ηφαιστείου Rano Kau
Το Rano Kau είναι ένα ανενεργό, απομονωμένο αλλά ταυτόχρονα υπέροχο ηφαίστειο στη Χιλή, στον Ειρηνικό ωκεανό. Έχει ύψος 324 μέτρα και σχηματίστηκε πρίν από 150.000 με 200.000 χρόνια.
Σήμερα είναι μια από τις τρείς πηγές φυσικού νερού του νησιού του Πάσχα και προστατευόμενο από την UNESCO καθώς εδώ ήταν το εργαστήριο παραγωγής των χαρακτηριστικών τεράστιων αγαλμάτων moai.

Οι 100 μεγαλύτερες εφευρέσεις.

Ο τροχός ψηφίστηκε ως η πιο σημαντική εφεύρεση στην ιστορία, με το αεροπλάνο στη δεύτερη θέση. 
Ο Λάνς Μπατσελόρ, διευθυντής της Tesco Mobile αναφέρει ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε άτομα μεταξύ 18 και 65 ετών και δήλωσε ότι “Όλες οι εφευρέσεις που περιλαμβάνονται στον κατάλογο έχουν αλλάξει τον κόσμο για πάντα”.


Παράξενα φαινόμενα από όλο τον κόσμο.

Δείτε μια λίστα με παράξενα φαινόμενα από όλο τον κόσμο που ίσως να μην έχετε ξαναδεί. Κόκκινοι ποταμοί, σπηλιές πάγων, πέτρες που κινούνται και μερικά άλλα που θα σας εντυπωσιάσουν.

Πως βάζουν ψεύτικους κομπάρσους σε ταινίες; (photos)

Να που ακόμη και μια φουσκωτή κούκλα μπορεί να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο… Όταν το budget μιας ταινίας δεν επιτρέπει την πρόσληψη 800 κομπάρσων ή την χρήση ακριβών εφε, τότε μερικές εκατοντάδες φουσκωτές κούκλες μπορούν να δώσουν μια οικονομική λύση. Δείτε το πως!

Η γυναίκα που θυμάται τα πάντα

Έχει πραγματικά μπερδέψει τους επιστήμονες μία 40χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ η οποία θυμάται τα πάντα. Από συμβάντα στην προσωπική της ζωή έως και γεγονότα που συνέβησαν δεκαετίες πριν.

Ο έλληνας Terminator....

Stars που πέρασαν τουλάχιστον μία νύχτα στη φυλακή!


ΔΕΙΤΕ: Διάσημοι που τους πέρασαν χειροπέδες!

 

Ο νόμος είναι πάνω από όλους και δεν ξεφεύγουν από αυτόν ακόμα και διασημότητες, αγαπημένοι στο ευρύ κοινό και με πολλούς θαυμαστές. Τραγουδιστές και ηθοποιοί που πέρασαν τουλάχιστον μία νύχτα πίσω από της φυλακής τα σίδερα για μέθη και ανάρμοστη συμπεριφορά, για υπερβολική ταχύτητα ή ακόμα και για ναρκωτικά.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Καλάσνικοφ από διαμάντια

Ο 47χρονος Bolla είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί "παράξενα" υλικά για να δημιουργήσει. Αυτή τη φορά έφτιαξε με διαμάντια Swarovski ένα καλάσνικοφ...

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από βροχόπτωση


ΔΕΙΤΕ: Η «μητέρα φύση» στα καλύτερά της

Τη βροχή πολλοί εμίσησαν, τις εικόνες που προσφέρονται από το φαινόμενο αυτό ουδείς. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης στον Καναδά και... τα λόγια είναι περιττά!

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Το Παράξενο Δέντρο Του Ραγιαβιχάρα!


Tο δέντρο Prohm είναι το σύγχρονο όνομα ενός ναού στην επαρχία Angkor Siem Reap στην Καμπότζη, που χτίστηκε σε μεγάλο βαθμό στο στιλ Bayon, στα τέλη του 12ου και στις αρχές του 13ου αιώνα και αρχικά λεγόταν Ραγιαβιχάρα.

Εδώ δημιουργήθηκε το internet!


Τη δεκαετία του 70, στην φωτογραφία που βλέπετε, είναι το εργαστήριο που εστάλη το πρώτο μήνυμα της ιστορίας από έναν υπολογιστή του δίκτυου ARPA.

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Το μυστήριο του πίνακα που δεν καίγεται!


crying_curs

Το πορτρέτο ενός δακρυσμένου αγοριού αναστάτωσε το 1985 από άκρη σ’ άκρη τη Μ. Βρετανία. Από τότε, συνεχίζει να απασχολεί τη μνήμη των ανθρώπων που παρακολούθησαν μέσω του Τύπου τις προσπάθειες να λυθεί το μυστήριο του πορτρέτου που δεν μπορεί να καεί.

Εντυπωσιακοί 3D πίνακες του δρόμου


ΔΕΙΤΕ: Και το γκρίζο οδόστρωμα παίρνει ζωή!

Βρέθηκε το πραγματικό Angry Bird!

Perierga.gr - Angry Bird
Τα Angry Birds, η μόδα της εποχής, είναι πλέον γνωστά σε όλους. Δεν ξέρουμε από που εμπνεύστηκαν τις φιγούρες οι δημιουργοί τους αλλά ο Gerard Girling, ένας απλός θαυμαστής του παιχνιδιού, κατάφερε να φωτογραφίσει ένα πραγματικά θυμωμένο αλλά και εκπληκτικής ομοιότητας πουλί στη φύση.

Το Μουσείο Παλαιοντολογίας στη Μόσχα (50 photos)

Το Μουσείο Παλαιοντολογίας βρέθηκε στη Μόσχα το 1937, τώρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία φυσικής στον κόσμο που έχει πολύ σπάνια εκθέματα.


Η τέχνη της σταγόνας

Perierga.gr - Η τέχνη της σταγόναςΟ Markus Reugels, φωτογραφίζει με κάμερα υψηλής ταχύτητας σταγόνες υγρών να πέφτουν σε υγρή επιφάνεια. Μια πολύ απλή διαδικασία που όμως μπορεί να δώσει φανταστικά αποτελέσματα.
Ο 33χρονος καλλιτέχνης χρησιμοποιεί διάφορα υγρά, πολλές φορές χρωματισμένα, για να πετύχει διαφοετικούς συνδυασμούς.

"Τον πήραν στο ψηλό" (προέλευση)

Παρόλη τη σκληρότητα και τον τρόμο που βασίλευαν στο Βυζάντιο, οι επαναστάσεις δεν ήταν σπάνιο φαινόμενο. 

Πολύ συχνά, ο καταπιεζόμενος λαός ξεσηκωνόταν, άρπαζε τσεκούρια και μαχαίρια κι έπεφτε πάνω στους δυνάστες του, που τους κατακρεουργούσε.


Πρόβλημα, πρόβλημα, πες μου πώς το λύνεις…

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα στον υπολογιστή από το να έχεις ένα πρόβλημα, αλλά όταν πας στον τεχνικό, να μην μπορείς να το αναπαράγεις για να του το δείξεις. Τώρα όμως, ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα των Windows 7 μας επιτρέπει να καταγράψουμε αναλυτικότατα το πρόβλημα, βήμα-προς-βήμα, με τον απλούστερο δυνατό τρόπο! 

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τα 10 πιο ανατριχιαστικά μέρη του πλανήτη


Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο σχετικά με τον ταξιδιωτικό σου προορισμό είναι να έχει καλές παραλίες, όλες τις ανέσεις στο ξενοδοχείο κι έναν αέρα κοσμοπολιτισμού. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν κρύβει κάποια περίεργη και ανατριχιαστική ιστορία; Κι όμως, o τρομοτουρισμός σκίζει. Γιατί να μην πας κι εσύ; Αρκεί να μην ξυπνήσεις τα πνεύματα...

Ακολουθήστε το xartomoytro στο facebook!!!

Μπείτε στο fanpage του blog στο facebook!!!!!

Αν σας ενδιαφέρει πατήστε εδώ ή διαφορετικά πατήστε στο like button που βρίσκεται στο δεξιά στο πλάι του blog!!

Παράξενες μικρές εφευρέσεις

Perierga.gr - Παράξενες εφευρέσειςΜπορεί κάποιες να τις βρείτε χρήσιμες. Δεν είναι η ανακάλυψη του τροχού αλλά σίγουρα είναι παράξενες και με ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Κατασκευή τούβλων στην Ινδία

Perierga.gr - Εργοστάσιο τούβλωνΑυτή η βιοτεχνία βρίσκεται στη Γκόα της Ινδίας και ολόκληρες οικογένεις, συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών, εργάζονται για την παραγωγή τούβλων. Μια οικογένεια αμοίβεται με περίπου 200 ρουπιές την ημέρα, που αντιστοιχούν μετά βίας σε 3 ευρώ!

Όπως είναι προφανές η δουλειά είναι πολύ σκληρή και μια οικεγένεια πρέπει να κατασκευάσει περίπου 1200 τούβλα κάθε μέρα.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Όταν το μουσείο είναι από μόνο του έργο τέχνης

Όταν το μουσείο είναι από μόνο του έργο τέχνης

ΔΕΙΤΕ: Η έμπνευση δεν έχει όρια

Με τα εγκαίνια του μουσείου Guggenheim του Μπιλμπάο το 1997, εγκαινιάστηκε μία νέα εποχή για την αρχιτεκτονική των μουσείων, με τα κτίρια να αποτελούν από μόνα τους έργα τέχνης!

Πίνεις για να ξεχάσεις; Ξέχνα το...

Ιδιαίτερα ευεργετικό στη διαδικασία της μνήμης και τις γνωσιακές λειτουργίες φέρεται πως είναι το αλκοόλ, παρότι μέχρι σήμερα ήταν παραδεδεγμένο και ακολουθούνταν το «πίνω για να ξεχάσω».

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τα καλύτερα παιχνίδια του τελευταίου αιώνα!

Perierga.gr - Τα καλύτερα παιχνίδιαΜπορεί πολλά από τα παιχνίδια που ακολουθούν να δημιουργήθηκαν πολύ πριν γεννηθούμε, αλλά συνέχισαν να πρωταγωνιστούν στην παιδική μας καθημερινότητα για γενιές και γενιές. Είστε έτοιμοι για μία βόλτα με την –παιδική- μηχανή του χρόνου;



Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Θαυμαστοί κήποι στη Γαλλία

Perierga.gr - Πανέμορφος κήποςΤο κάστρο de Marqueyssac είναι ένα κάστρο του 17ου αιώνα στη Γαλλία, με θαυμαστούς κήπους στο χώρο του.  Δεν είναι τα άνθη που ξεχωρίζουν αλλά η εντυπωσιακοί σχηματισμοί του πράσινου που δημιουργούν μια φανταστικοί ατμόσφαιρα.

Τα μυστικά της πτήσης του Γκαγκάριν

Νέα στοιχεία για την ιστορική πτήση του Γιούρι Γκαγκάριν στο διάστημα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Διαπιστώθηκαν τεχνικά προβλήματα και λάθη που θα μπορούσαν να στοιχίσουν τη ζωή του (Vid)


 

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Περίεργα και αστεία ποδήλατα (30 photos)




Τα 11 ανεπίσημα θαύματα του κόσμου

Κι ενώ όλος ο κόσμος γνωρίζει τα επίσημα Επτά Θαύματα του Κόσμου, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε τα ανεπίσημα (που όμως δεν υστερούν καθόλου σε… μεγαλοπρέπεια) Θαύματα του Κόσμου, που δεν είναι Επτά, αλλά… έντεκα.


Ασυνήθιστη γάτα

Perierga.gr - Η γάτα με τα πιο περίεργα μάτιαΑυτό το πανέμορφο γατάκι έχει ένα σπάνιο χαρακτηριστικό, καθώς έχει μάτια διαφορετικού μεταξύ τους χρώματος. Είναι ένα φαινόμενο που είναι ασυνήθιστο αλλά εμφανίζεται σε όλα σχεδόν τα ζώα και τον άνθρωπο. Ονομάζεται ετεροχρωμία και συνήθως οφείλεται σε κάποια απορρύθμιση της μελανίνης.

Απίστευτο κατασκευαστικό λάθος!

Ένα 13όροφο κτήριο κατέρρευσε στη Σανγκάη, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν, η κατάρρευση του κτηρίου οφείλεται πολύ απλά… στην ηλιθιότητα της κατασκευαστικής εταιρείας!

Για τη δημιουργία ενός υπόγειου γκαράζ, οι εργάτες έσκαψαν σε βάθος πέντε μέτρων κάτω από τη μία πλευρά του κτηρίου. Το χώμα που έβγαλαν από εκεί συγκεντρώθηκε στην άλλη πλευρά, σε ένα σωρό ύψους 10 μέτρων. Αυτό οδήγησε στην άνιση κατανομή του βάρους του κτηρίου, το οποίο άρχισε να γέρνει. Τα θεμέλια στη μία πλευρά φυσικά δεν άντεξαν το επιπλέον βάρος και έσπασαν.
Έτσι το κτήριο δεν κατέρρευσε, αλλά «ξάπλωσε» στη μία του πλευρά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το κόλπο με το ουίσκι και το νερό

Το κόλπο με το ουίσκι και το νερόΗ πρόκληση:
Ένα σφηνάκι είναι γεμάτο με νερό και το άλλο με ουίσκι.
Η πρόκληση είναι να μεταφέρετε το ουίσκι στο ποτήρι που έχει το νερό και το νερό στο ποτήρι που έχει το ουίσκι χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε άλλου δοχείου.

Η λύση:
Τοποθετούμε ένα μη πορώδες χαρτί (π.χ. χαρτί τράπουλας) στο επάνω στο ποτήρι με το νερό.
Γυρίζουμε προσεκτικά το ποτήρι με το νερό ανάποδα, κρατώντας το χαρτί και το τοποθετούμε πάνω στο ποτήρι με το ουίσκι.

Επαγγέλματα που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν!

Μόλις τέλειωσες το πανεπιστήμιο και σκέφτεσαι το μέλλον; Σκέφτεσαι να αλλάξεις καριέρα; Πέραν των συνηθισμένων επαγγελμάτων, όπως δάσκαλος, δικηγόρος ή γιατρός, υπάρχουν επαγγελματικές επιλογές των οποίων την ύπαρξη δεν υποψιάζονται πολλοί. Μερικές, όπως αυτή του δοκιμαστή νεροτσουλήθρας, φαίνονται δελεαστικές άλλες πάλι, όπως αυτή του ελεγκτή οσμών… όχι και τόσο.

Ξεμείνατε από αναπτήρα;

Perierga.gr - Ξεμείνατε από αναπτήρα;
Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές! Ένα απλό αλλά εντυπωσιακό πείραμα φυσικής.
Για να ανάψετε φωτιά θα χρειαστείτε μια πατάτα, λίγο αλάτι, λίγη οδοντόκρεμα, δύο καλώδια και… δέκα λεπτά από το χρόνο σας.

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Γιαπωνέζος για παγωτό στην Κωνσταντινούπολη


Perierga.gr - Γιαπωνέζος για παγωτό στην ΠόληΓιαπωνέζος τουρίστας επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη και θέλει να δοκιμάσει παγωτό από παραδοσιακό παγωτατζίδικο. Ο παγωτατζής όμως αποδεικνύεται ταχυδακτυλουργός! Οι σκηνές που ακολουθούν είναι απολαυστικές.

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Είκοσι χρόνια Linux

ΔΕΙΤΕ: Την ιστορία του Linux

Το λειτουργικό σύστημα Linux δημιουργήθηκε από τον Linus Torvald το 1991, και ενώ ξεκίνησε αρχικά σαν χόμπι, εξελίχθηκε στη συνέχεια στο λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται από το 95% των υπερ-υπολογιστών του κόσμου για τις καθημερινές ανάγκες των τηλεπικοινωνιών!

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Λαχανικά σε ασυνήθιστα σχήματα

Perierga.gr - Λαχανικά με περίεργα σχήματαΗ φύση παίζει μερικές φορές περίεργα παιχνίδια κι έτσι λαχανικά δεν μεγαλώνουν στο συνηθισμένο τους σχήμα αλλά σε κάτι διαφορετικό. Πολλές φορές το σχήμα είναι ακανόνιστο, άλλες όμως θυμίζει έντονα εντελώς άσχετα αντικείμενα.

Χειροποίητες μηχανές

ΔΕΙΤΕ: Για ξέγνοιαστους καβαλάρηδες με προσωπικότητα