Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-0

718957

Η κακή Α.Ε.Κ. ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο που με σκόρερ τον Ριέρα στο 50’ πήρε τη πολυπόθητη νίκη…

Ο Ριέρα μάλιστα αστόχησε και σε πέναλντι στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 33’ σε ανατροπή του Μπάλαβαν από τον Αργυρίου ο Τσινιάρης σφύριξε το πέναλντι … Ο Ριέρα έκανε μια κακή εκτέλεση με τον Σάχα να αποκρούει και στη συνέχεια της φάσης απομάκρυναν οι αμυντικοί!

3 λεπτά αργότερα(36’) ήταν η σειρά του Νταντόμο να δεχτεί απευθείας κόκκινη μετά από παιδαριώδες λάθος!!!!

Η Α.Ε.Κ. εκτός από όλα αυτά είχε να αντιμετωπίσει και 2 αναγκαστικές αλλαγές μία στο 26’ όταν ο Ντιόπ δεν μπορούσε να συνεχίσει και πήρε τη θέση του ο Γκέντζογλου και μία με τον Δέλλα στο 45’ που τον αντικατέστησε ο Μανωλάς.

Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε στους ίδιους ρυθμούς με την  Α.Ε.Κ. να έχει ισοροπήσει και σε μία φάση η οποία δεν έδειχνε τίποτα το σοβαρό για την άμυνα της Α.Ε.Κ. μετά από μια μακρινεί σέντρα του Μανιάτη, ο Ριέρα παίρνει την κεφαλιά και ανοίγει το σκορ…

Η συνέχεια ήθελε την Α.Ε.Κ. να πιέζει και τον Πανιώνιο να βγαίνει επικύνδινα με αντεπιθέσεις χωρίς να καταφέρουν τίποτα περισσότερο και οι δύο ομάδες.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Μανιάτης, Σάμαρης, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί (Βαζ Τε 62'), Μπάλαμπαν (Βάρο 78'), Ριέρα (Χίκα 72')


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Νασούτι, Δέλλας (Μανωλάς 45'), Λεονάρντο (Μπλάνκο 64') , Τζεμπούρ, Νταντόμο, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Ντιόπ (Γκέντζογλου 26')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου