Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Money never sleeps...

Έχθες το βράδυ πριν πέσω για ύπνο είδα την ταινία "Wall Street 2: Money never sleeps".
Μόλις τελείωσε η ταινία ήμουν ευχαριστημένος και ο λόγος είναι επειδή δεν χαράμισα το χρόνο μου με μια ακόμα ταινία που υπόσχεται πολλά και δίνει λίγα! Επίσης η συγκεκριμένη ταινία περνάει πολλά μηνύματα και το σημαντικότερο είναι ότι η απληστία μπορεί να φτάσει κάποιον από την κορυφή στον πάτο! Ακόμα μας δείχνει ότι η αγάπη, η τόλμη, η ευφυΐα δεν είναι τόσο ανίσχυρες ικανότητες μπροστά στο χρήμα! Στη ταινία επίσης φαίνεται και πώς οι εταιρείες που διαθέτουν χρήματα ώστε να κάνουν επενδύσεις σε νέες πηγές ενέργειας τελικά καταλήγουν να χρηματοδοτούν τις ήδη υπάρχουσες(πετρέλαιο) επειδή με αυτό το τρόπο θα έχουν πιο γρήγορο κέρδος ενώ αρχικά είχαν σαν σκοπό την επένδυση σε κάτι μελλοντικό!!!
Αυτό που έχει μείνει πιο πολύ στο μυαλό μου όμως είναι το πως καταφέρνει ένα blog να υπερνικήσει ένα μεγαθήριο, ένα άτομο που βρίσκεται στην κορυφή, ένα άτομο που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο λόγο τον χρημάτων που διαθέτει και τελικά τον καταστρέφει μόνο με μια πληροφορία που αν την είχαν στα χέρια τους τα ΜΜΕ ίσως να μην την εμφάνιζαν ποτέ στη δημοσιότητα, ή ακόμα και να την εμφάνιζαν να το έκαναν με τρόπο ώστε αυτός ο άνθρωπος να ήταν ακόμα τόσο ψηλά και να μπορούσε να προσφέρει την κακία του απλόχερα!!!!!!
Διαβάζοντας αυτό θα ήθελα να σας μείνει ότι η "ελευθερία λόγου" είναι το μεγαλύτερο όπλο στον σημερινό κόσμο!!!!!!

Και επίσης θα σας παρότρυνα να δείτε αυτή την εξαιρετική ταινία!!!!

3 σχόλια:

  1. ρε ξευτιλα η ταινια δεν εχει κυκλοφορησει ακομα απο μαυρο την πηρες η την εκλεψες τζαμπα μαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπληρώνοντας τον από πάνω,θα ήθελα να σου τονίσω ότι η ελευθερία του λόγου και η "ελευθερία του downloading" ξένης πνευματικής ιδιοκτησίας είναι δύο αντίθετα πράγματα..
    Επομένως,πριν πέσεις για ύπνο..σκέψου καλύτερα..
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i tainia den agorastike apo kanenan "mauro"(exo para poli kairo na do mauro na poulaei tainia...)!!!!
    i tainia egine download... an einai toso simantiko adikima mporoun na erthoun na me piasoun(den tin exo me skopo tin dimosia provoli oute me skopo ti metapolisi) alla kai pali mporousa na tin exo nikiasei an iksera rosika giati se ekeini ti glossa exei kikloforisi to dvd :)
    kai tora erxeste eseis kai mou lete oti den sas aresei to downloading... auto den tha to sxoliaso!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή