Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ηρωίδα comic η Angelina Jolie

Είναι αλήθεια, πως εάν υπάρχει μία γυναίκα που δικαιούται να γίνει ηρωίδα comic, αλλά και που θα μπορούσε να “βγάλει ασπροπρόσωπους” τους δημιουργούς του για την επιλογή της, αυτή δεν είναι άλλη από την Angelina Jolie...


Αυτό σκέφτηκε και η αμερικανική εταιρεία “Bluewater Comics", που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της σειράς comic “Female Force” και αποφάσισε να “ξεδιπλώσει” το φιλανθρωπικό και όχι το κινηματογραφικό έργο της 35χρονης ηθοποιού, μέσα από τις σελίδες του επόμενου τεύχους. 
Στο παρελθόν η σειρά “Female Force”, που παρουσιάζει τη ζωή δυναμικών γυναικών, έχει καταγράψει την καθημερινότητα της συγγραφέως του “Harry Potter”, Τζέι Κέι Ρόουλινγκ, της ποπ-σταρ Lady Gaga, της Michelle Obama, της Sarah Palin, της Hillary Clinton, της τηλεπαρουσιάστριας Oprah Winfrey, και της ηθοποιού Helen De Jeneris. 

Σύμφωνα με τoν εκδότη του περιοδικού, το 32 σελίδων τεύχος αναμένεται “να γεμίσει τα κενά γύρω από τη ζωή της διάσημης ηθοποιού, ιδίως όσον αφορά τη συνεισφορά της στους αναξιοπαθούντες της Αϊτής”.

Εμαθα πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες και τους θριάμβους της ως πολυβραβευμένης ηθοποιού, μητέρας και υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, ανέφερε ο δημιουργός του “Female Force: Angelina Jolie”, Brad Spenser, υπογραμμίζοντας :
“Παρουσιάζεται πολύ συχνά ως νευρική και ελαφρώς επικίνδυνη κινηματογραφική σταρ. Αυτό που δεν αποκαλύπτεται όμως συχνά σχετικά με την κυρία Jolie, είναι ο ακούραστος αγώνας της υπέρ φιλανθρωπικών σκοπών και η αφοσίωσή της σε όλους τους πρόσφυγες ανά τον κόσμο, ως πρέσβειρας Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών”.

Το περί ου ο λόγος τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, στην τιμή των 3,99 δολαρίων.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου