Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Johnny Depp: “Όλοι οι ρόλοι μου είναι λίγο gay!”

Γοητευτικός όσο ποτέ, ο Johnny Depp, μίλησε για τη συνεργασία του με την Angelina Jolie, για το θρυλικό πειρατή, Jack Sparrow και αν είναι gay ή όχι, αλλά και για τις δικές του, μουσικές φιλοδοξίες!

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Vanity Fair, ο ταλαντούχος και απρόβλεπτος ηθοποιός αποκάλυψε πως “η γνωριμία μου με την Angelina Jolie, ήταν μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη”.


Ο Depp, θα πρωταγωνιστήσει στη ταινία “The Tourist”, μαζί με την Angelina, ενώ την περιέγραψε ως “απόλυτα φυσιολογικό άτομο, με μια υπέροχη σκοτεινή και λίγο διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ!”

Προφανώς η μακροχρόνια συνεργασία του ηθοποιού με τον Tim Burton, τον έχει επηρεάσει!
Ο διάσημος σταρ, ανέφερε ακόμα ότι, στη διάρκεια των γυρισμάτων, τους πολιορκούσαν οι paparazzi και η τηλεόραση, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι “όχι μόνο κυνηγούσαν οι paparazzi την Angelina, αλλά και τον άντρα της, τον Brad Pitt, είναι φορές που συνειδητοποιώ πόσο κωμικοτραγική είναι αυτού του είδους η ζωή, να φεύγεις από το σπίτι σου κάθε πρωί και να σε κυνηγάνε οι paparazzi.”

O Depp, είπε ακόμα ότι αυτός και η συμπρωταγωνίστρια του, έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στο πλατώ, ώστε να μην παρεξηγηθούν από τα media.

Μερικές φορές αναγκαζόμασταν ακόμα και να κρυβόμαστε, ενώ άλλες δε μιλούσαμε καν μεταξύ μας, επειδή κάποιος μπορεί να έβγαζε μια φωτογραφία και να διαστρέβλωνε την αλήθεια.”


Συγκρίνει την Angelina με μια άλλη θρυλική σταρ, την Elizabeth Taylor, λέγοντας ότι “είχα την τιμή να γνωρίζω την Elizabeth Taylor, για πολλά χρόνια και η Angelina μου την θυμίζει.”

Για το ρόλο του στην ταινία “Οι πειρατές της Καραϊβικής”, ο Depp λέει ότι είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει και αυτό το στοιχείο της προσωπικότητάς του, υποδυόμενος τον εκκεντρικό και...τρελούτσικο καπετάνιο, Jack Sparrow!

Ακόμα αποκάλυψε ότι ο επικεφαλής της Disney (της εταιρείας παραγωγής των Πειρατών της Καραϊβικής), είπε ότι με την ερμηνεία του ο Depp, καταστρέφει την ταινία.
Φυσικά ο ηθοποιός δεν πτοήθηκε, ενώ όταν στελέχη της Disney, είχαν αναρωτηθεί αν ο Depp παρουσιάζει τον Sparrow σαν χαζό, μεθυσμένο και ομοφυλόφιλο, αυτός τους αποστόμωσε, λέγοντας ότι όλοι οι χαρακτήρες που υποδύεται, είναι λίγο gay!

Επιπλέον ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο ρόλος του σαν μαθηματικός στη νέα ταινία “The Tourist”, τον γοήτευσε, επειδή πάντα θεωρούσε ότι "οι απλοί, εντελώς φυσιολογικοί άνθρωποι είναι οι πιο παράξενοι!”

Εξομολογήθηκε επίσης ότι ηθοποιός, έγινε κατά λάθος, καθώς αρχικά, το όνειρό του ήταν να γίνει ένας πετυχημένος μουσικός.


ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου