Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ήταν κάποτε Αμερικανός

Μια σούπερ έκπληξη κρύβει το νέο τεύχος του κόμικ "Σούπερμαν". Μετά από 73 χρόνια στον πλανήτη Γη, ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων ανακοινώνει μια μεγάλη αλλαγή (Vid)


Από το 1938, όταν και ήρθε στη Γη από τον πλανήτη Κρύπτον, ο Σούπερμαν δήλωνε Αμερικανός πολίτης. Ο υπερήρωας εδώ και πολλές δεκαετίες με το μπλε κοστούμι του, την κόκκινη κάπα και το σώβρακο πάνω από το παντελόνι, ενσάρκωνε τις αμερικανικές αξίες σε περιοδικά, σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Έφτασε όμως η ώρα της μεγάλης αλλαγής, καθώς σύμφωνα με την Huffington Post, στο τεύχος 900, ο Κλαρκ Κεντ θα αποκηρύξει την υπηκοότητά του, αρνούμενος ότι οι ΗΠΑ καθοδηγούν τις πράξεις του.

Η αλλαγή, που σοκάρει τους φίλους του, έρχεται μετά από επίσκεψη του σούπερ ήρωα στο Ιράν για να βοηθήσει διαδηλωτές, κάτι που οδηγεί τον Αχμαντινετζάντ να πιστεύει ότι οι ΗΠΑ κήρυξαν πόλεμο. Η δήλωση του Σούπερμαν λύνει την παρεξήγηση.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο τεύχος, ο Σούπερμαν ανακοίνωσε ότι θα δώσει τη μάχη ενάντια στο κακό σε διεθνές επίπεδο διότι "η αλήθεια, η δικαιοσύνη και ο αμερικανικός τρόπος δεν αρκεί πια".



Πάντως πολλοί υποστηρίζουν ότι το νέο φιλμ του Σουπερμαν "Άνδρας από ατσάλι", θα συναντήσει δυσκολίες στα ταμεία, μετά από αυτή την ξαφνική αλλαγή.

Πηγή: news247.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου