Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τα κακά παιδιά... που έγιναν καλά!

Τα κακά παιδιά... που έγιναν καλά!

ΔΕΙΤΕ: Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ άλλαξαν χαρακτήρα;

Μερικοί βγήκαν στο προσκήνιο όταν ήταν ακόμη παιδιά και δεν μπορούσαν με τίποτα να συμμορφωθούν. Άλλοι πάλι ήταν εξ αρχής προβληματικοί, αλλά για χάρη της καριέρας τους άλλαξαν χαρακτήρα.

Παρόλο που πολλοί περίμεναν ότι εξαιτίας της συμπεριφοράς τους θα χαθούν από τα φώτα της δημοσιότητας, εκείνοι έκαναν την ανατροπή και σήμερα είναι από τους πιο επιτυχημένους.


Ποια είναι τα κακά παιδιά, που άλλαξαν χαρακτήρα;

Drew Barrymore
Ίσως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση! Δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο στην Drew Barrymore να είναι σταρ από την ηλικία των 6. Από πιτσιρίκα έμπαινε στα κλαμπ, ενώ στα 13 είχε ήδη μπει σε κλινική αποτοξίνωσης. Ένα χρόνο μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει, μετά πάλι αποτοξίνωση και τελικά... τα κατάφερε και έγινε καλό παιδί!

Robert Downey Junior
Ήταν μόλις 8 ετών ο Robert, όταν έβαλε για πρώτη φορά στο στόμα του μαριχουάνα! Φυσικά, μετά συνέχισε με πιο σκληρά ναρκωτικά, οι φίλες του τον παρατούσαν η μια μετά την άλλη, ενώ έχει συλληφθεί κιόλας! Από το 2002 και μετά όμως μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι από τους ηθοποιούς πρώτης κλάσης.

Sean Penn
Αν έχει κάτι να θυμάται η Madonna από το γάμο της με τον Penn ήταν το ξύλο που είχε φάει! Οι τσακωμοί του με τους παπαράτσι ήταν πολλοί στο παρελθόν, αφού δεν μπορούσε με τίποτα να συνηθίσει τη ζωή στο Χόλιγουντ. Ο γάμος του με την Robyn Right έδρασε καταλυτικά στην αλλαγή του χαρακτήρα του και ελπίζουμε τώρα που δεν είναι μαζί πλέον να μην ξανακυλήσει στα ίδια.

Kelly Osbourne
Κλασική περίπτωση κακομαθημένου παιδιού! Αποτοξίνωση, κυκλοθυμικός χαρακτήρας και διαρκώς τσακωμοί με την οικογένειά της. Τα τελευταία χρόνια κατάφερε να αδυνατίσει, να γίνει περιζήτητη, αλλά και να αλλάξει χαρακτήρα.

Russell Brand
Εθισμένος στα ποτά, στα ναρκωτικά, αλλά και στο.. σεξ! Μετά από πολλά χρόνια ο Brand αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών και τώρα είναι το next best thing στις κωμωδίες, ενώ είναι και παντρεμένος με την Katy Perry.



Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου